Slimme Senioren

De werkgroep Hoogbegaafde Senioren van het IHBV verzorgt informatie- en discussiebijeenkomsten over het herkennen van hoogbegaafdheid bij senioren en hun zoeken naar zingeving en langdurige verbinding.

Doelgroep:

Senioren die zich (mogelijk) herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid, familieleden en naasten van deze mensen, mantelzorgers, zorg- en welzijnsprofessionals die met ouderen werken en andere geïnteresseerden.  

Dag, locatie en tijd:

Datum: 12 oktober 2022

Locatie: Stichting Overhoop, Camera Obscuradreef 121 op het plein, 3561 XN Utrecht.  Huiskamer bij de ingang direct links.

Bereikbaar via openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal Station, perron D4, Bus 6 richting Overvecht Zuid, Halte Taagdreef. Reistijd 15 min. en 1 min. lopen.

Kosten: 8,50 euro p.p.(dekking van de onkosten).

Er zijn twee identieke sessies die elk anderhalf uur duren, en wel een van 13.30 tot 15.00 uur en een van 16.00 tot 17.30 uur.

Maximaal 20 deelnemers per sessie. Om verzekerd te zijn van een plaats s.v.p. aanmelden via https://hb-cafe.nl/agenda en daarbij te kiezen voor het evenement met tijdstip van uw keuze.