Ben je heel gedreven en wil je het liefst alles heel goed (lees: perfect) doen?
Waardoor je bijvoorbeeld eindeloos je websiteteksten of aanbod blijft perfectioneren.

Je afvraagt of je wel een goede ondernemer bent als het niet gelijk stroomt van de klanten na je inschrijving bij de KvK. Je schaamt als je vergeet die ene klant terug te bellen, een offerte stuurt naar de verkeerde opdrachtgever of feedback ontvangt die minder glanzend is dan je had gehoopt. Met als resultaat dat je vaak nog harder je best gaat doen om een foutloos leven te leiden. En daar rijkelijk in faalt.

Ontdek op speelse en luchtige wijze hoe je los kunt breken van de strenge en hoge verwachtingen die je voor jezelf stelt. Waardoor je weer opgelucht kunt ademhalen. Je menselijkheid omarmt. Jezelf en je leven wat minder serieus neemt. En er weer ruimte is om te lachen en plezier te maken, ondanks – of zelfs dankzij – je fouten.  Dus kom gezellig mee Stralend Falen: de enige workshop waar fouten maken juist loont!

Voorbereiding
Voel van tevoren eens bij jezelf: Bedenk een situatie waarin je recentelijk hebt ‘gefaald’. Klein of groot. Waar we mee aan de slag kunnen tijdens de workshop, en je dus ook bereid bent met humor naar te leren kijken.

Aantal deelnemers
Bij deze workshop is plek voor zoveel mensen als in de ruimte passen.