Vacature: Penningmeester van het bestuur

De stichting IHBV zoekt een ervaren penningmeester die het belangrijk vindt om de financiële zaken op orde te houden en daar actief mee aan de slag wil gaan met een groepje vrijwilligers.
DEZE VACTURE IS INMIDDELS VERVULD

De penningmeester heeft de volgende taken:

  • opstellen begroting
  • opstellen jaarrekening
  • contactpersoon voor de financiële administratie

Als bestuurslid denk je met je collega bestuursleden mee over de organisatie en het beleid van het IHBV, maar schrik je ook niet terug voor een flinke portie operationele werkzaamheden. Het IHBV heeft een relatief kleine boekhouding: de projecten en evenementen zijn qua kosten en structuur goed te overzien.

Deze functie kost gemiddeld 4-8 uur per week aan inspanning. Denk eraan dat met deze inschatting al rekening gehouden is met jouw snelle geest!
Het betreft een onbezoldigde vrijwilligersfunctie. Eventuele onkosten worden wel vergoed.

Wat krijg je er voor terug: héél veel waardering, het gevoel bezig te zijn met heel zinvol werk, veel contacten met andere hoogbegaafden. Daarnaast draag je bij aan ons pionierswerk en werk je samen met andere zeer bevlogen mensen.

Wil jij je graag voor het IHBV inzetten en herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV vóór 26 januari 2021 naar [email protected]. De 1e gesprekken staan gepland voor 29 januari in de middag. We streven ernaar om de sollicitatieprocedure omstreeks 2 februari 2021 afgerond te hebben, je ontvangt op zijn laatst rond die tijd bericht. Op 5 februari neem je dan aan jouw eerste bestuursvergadering deel.

Je gegevens zullen na de selectieprocedure weer worden verwijderd uit onze bestanden conform de AVG wetgeving.