Vacature: vrijwilliger webredactie

DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD

De stichting IHBV is op zoek naar een nieuw vrijwilliger op de webredactie.

Als webredacteur plaats je artikelen op onze WordPress-website. Deze worden meestal door de bestuursleden aangeleverd, maar kunnen ook door jouzelf geschreven zijn. Vaak zal je teksten moeten aanpassen voor publicatie op het web. Tevens bewerk je foto’s en zoek je geschikte afbeeldingen (rechtenvrij) om de publicatie te ondersteunen. Je houdt in de gaten dat de vele links op onze website actief zijn en corrigeert ze wanneer dat nodig is.

Je denkt actief mee over de inrichting van de site en doet voorstellen daartoe aan de hoofdredacteur. Je werkt actief samen met het bestuurslid PR & Communicatie en de andere vrijwilligers die voor ons op de social media actief zijn.
Je bent iemand die veel online is en die gemakkelijk veel kleine klusjes wegwerkt, maar er af en toe ook eens goed voor gaat zitten om wat grotere wijzigingen aan te brengen.

Ervaring met WordPress is een must. Daarnaast is het ook heel fijn als je verstand hebt van de andere social media kanalen waarvan het IHBV gebruikt maakt (Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube).

Een salaris kunnen we je niet bieden (eventuele onkosten worden vergoed) maar je maakt wel deel uit van een leuk team met andere hoogbegaafden en draagt zo bij aan het belangrijkste visitekaartje van het IHBV!

Stuur je motivatie per e-mail met je CV naar: [email protected] Vermeld in de omschrijvingsregel “sollicitatie webredacteur”.