Week van de Hoogbegaafdheid 11 t/m 19 maart 2016

twitterlogoKomend voorjaar staat de week voorafgaand aan het succesvolle Festival van Talent geheel in het teken van hoogbegaafdheid. Het IHBV, Mensa, Exentra, het Festival van Talent en zelfstandige professionals bundelen hun krachten om het thema hoogbegaafdheid op een positieve manier onder de aandacht brengen. In Nederland én Vlaanderen.

Week van de Hoogbegaafdheid 11 t/m 19 maart 2016

Onbekend maakt onbemind. Met een week vol activiteiten rond hoogbegaafdheid wil het organisatieteam misvattingen uit de weg ruimen en het beeld completer maken. Hoogbegaafdheid is meer dan een hoog IQ. Met hun creatieve geest, autonomie, gedrevenheid en sensitiviteit, kunnen hoogbegaafden een waardevolle bijdrage leveren aan onze maatschappij – mits zij de kansen krijgen en weten te pakken om zich op hun manier te ontwikkelen.

 

Wil je ook een activiteit organiseren? Ga dan naar de site en meld je aan.

 

De week van de hoogbegaafdheid is een prachtige kans voor begeleiders, scholen, instellingen, coaches, plusgroepen, opvoedingsdeskundigen, kortom alle hb-professionals, om hun werk met hoogbegaafden bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

 

 

Voor meer informatie:

http://www.weekvandehoogbegaafdheid.nl en http://www.weekvandehoogbegaafdheid.be